Wie ben ik?

Leuk dat je mijn website bezoekt, ik ben Desiree Minnaar. Ik heb een passie voor een gezonde natuurlijke leefstijl. Het was een hele ontdekkingsreis om te komen tot het assortiment aan het producten wat ik jullie nu aanbiedt.

Mijn eigen diagnose met PCOS was het startsein voor een zoektocht naar echte gezondheid. Ik ben gaan studeren om te ontdekken wat gezonde voeding is, de invloed van hormonen op je lichaam, hoe kun je gifstoffen reduceren in het lichaam maar ook op de huid.

Ik was altijd al een voorstander van natuurlijke schoonheidsproducten.
Wat smeer je op je huid en is dat wel goed voor je? Het zal je verbazen hoeveel gifstoffen er nog wettelijk in producten mogen zitten. Ik wilde goede ingrediënten en de slechte verbannen en dan ook nog hoeveelheden die effect hebben op je huid.

Een opgave die niet zo makkelijk was, maar het is gelukt een fantastische samenstelling van producten aan te kunnen bieden die geen gifstoffen, geen hormoonverstorende stoffen en goede effectieve ingrediënten bevatten. Daarnaast is het 100% plantaardig en dierproefvrij. De pre en pro biotica werken anti ageing, anti inflamation en zorgen voor een gezonde sterke huid.

Alles wat je koopt in mijn webshop voldoet aan al deze wensen.
Heb je toch nog vragen over de producten of wil je huidadvies, mail mij op
desiree@puravidabeauty.nl

Logo PuraVida Amsterdam

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting!

Je hebt je succesvol aangemeld!