Voedingscoach Amsterdam

Wil jij een mooiere huid? Meer energie? Misschien wat gewicht verliezen? Als natuurvoedingsconsulent kan ik je een op maat gemaakt voedingsadvies geven waarmee je jouw lichaam van binnenuit reinigt, voedt en verzorgt. Zo zorg je ervoor dat jouw binnenkant en buitenkant met elkaar in balans zijn. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kilo’s op de weegschaal, of de calorieën in je maaltijden, maar juist naar hoe het geheel aan voeding effect heeft op jouw lichaam.

Samen met jou ga ik kijken naar het gehele plaatje: hoe eet je op dit moment, en hoe zou je dit kunnen verbeteren? Hierbij volg ik als voedingscoach de principes binnen de natuurvoeding. Zoals de naam als doet vermoeden is de natuurvoedingsleer gebaseerd op voeding in zijn natuurlijke vorm, zo min mogelijk bewerkt. Als voedingscoach geloof ik dat het menselijk lichaam een zelf genezend vermogen heeft, zolang het maar gevoed wordt met pure, gezonde voeding.

Naast natuurvoedingsconsulent ben ik ook trainer hormoonfactor. Verkeerde voeding en een ongezonde levensstijl kan namelijk jouw hormoonhuishouding uit balans brengen en daardoor onder meer overgewicht, stress en slaapproblemen veroorzaken. Net als binnen de natuurvoedingsleer wordt binnen de hormoonfactor uitgegaan van de voeding van de oermens, aangevuld met de benodigde supplementen. Met de juiste voeding en supplementen help ik jou als voedingscoach om een optimale hormoonbalans te bereiken.

De meeste mensen die bij mij in mijn praktijk op IJburg in Amsterdam langskomen voor een voedingsadvies zijn mensen die niet ziek zijn, maar wel heel graag gezonder willen leven. Tijdens een intake kijken we naar alles wat je eet, en hoe dit effect heeft op jouw gezondheid. Samen stellen wij vervolgens een gebalanceerd menu samen, waarin je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Je leert welke voeding jouw energie en gezondheid verbetert, en welke voeding je beter kunt vermijden.

Wil jij graag werken aan je persoonlijke doelen, onder begeleiding van een professionele voedingscoach? Kom dan eens langs bij Pura Vida in onze praktijk op IJburg in Amsterdam voor een eerste gesprek. Samen met jou stel ik dan een programma samen waarin je gaat werken aan je doelen, door middel van voeding en beweging.

Cadeaubonnen

Het is mogelijk een cadeaubon aan te schaffen bij Pura Vida. Dit kan voor elk bedrag.

Meer info: desiree@puravidabeauty.nl

Voedingsadvies

VOEDINGSADVIES

Een persoonlijk voedingsadvies op basis van een huidanalyse en jouw huidige leef- en voedingspatroon. Na de intake is het verstandig om terug te komen voor een vervolgconsult. In een praktische check-up krijg je tips en adviezen en bespreken we je knelpunten. Ook kijken we samen wat voor jou het beste vervolgtraject is.
• intake 90 minuten - 92 euro
• vervolgconsult 60 minuten - 69 euro

DETOXKUUR

Bij deze kuur krijg je een intakegesprek, een persoonlijk en op maat gemaakte detoxkuur, een detox massage, detox pakking en 11 dagen begeleiding via WhatsApp.

Je krijgt de supplementen van Laviesage mee.
• €379

DETOXPAKKET

Hier koop je een pakket van Laviesage en ga je zelf aan de slag.

In het pakket zitten alle voedingssupplementen die je deze dagen nodig hebt en de boodschappenlijst voor alle maaltijden die je gaat eten. Menukaart zit erbij.

Je hoeft maar 1 keer boodschappen te doen en kan direct aan de slag.

De kuur duurt 11 dagen. 2 afbouwdagen, 7 detoxdagen en 2 opbouwdagen.

• €129

Logo PuraVida Amsterdam

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Je hebt je succesvol aangemeld!