Voedingsadvies

Als voedingscoach, gecertificeerd natuurvoedingsconsulent en natuurvoedingskok is mijn voedingsadvies altijd gebaseerd op de principes van de natuurvoedingsleer. Dit houdt in dat mijn voedingsadvies uitgaat van het belang van pure en onbewerkte voeding, die dicht staat bij de natuurlijke vorm van deze producten. In de menu’s die ik samenstel zul je dus weinig bewerkte ingrediënten vinden met onnatuurlijke toevoegingen, maar juist veel verse producten uit het seizoen.

Naast natuurvoedingsconsulent ben ik ook trainer hormoonfactor, waardoor ik ook deze kennis toepas in een persoonlijk voedingsadvies. Hormonen hebben grote invloed op de gezondheid. Wanneer hormonen uit balans zijn kunnen klachten als migraine, menstruatieproblemen, huidproblemen maar ook overgewicht ontstaan. Klassieke diëten houden hier geen rekening mee. Met behulp van de juiste voeding is het mogelijk om de hormoonbalans te herstellen, en eventuele gezondheidsklachten te verhelpen. Ook deze kennis wordt meegenomen in een voedingsadvies.

Er is niet één standaard menu dat voor iedere persoon geschikt is. Tijdens de intake wordt daarom gekeken naar het gehele plaatje. Afhankelijk van de doelen die jij voor jezelf wilt bereiken, maar ook afhankelijk van je werk en levensstijl, wordt een persoonlijk plan samengesteld. Op basis van dit persoonlijke plan stel ik een gezond en gebalanceerd menu samen, met voeding die jouw gezondheid en energie verbetert. Tijdens een vervolgconsult bespreken we de vooruitgang, en wordt het plan indien nodig bijgesteld.

Zoals gezegd is een voedingsadvies persoonlijk, en daarom per persoon verschillend. Tijdens de intake wordt het huidige leefpatroon en voedingspatroon besproken. Op deze manier kunnen we alle gezonde en minder gezond gewoontes in kaart brengen. Omdat de huid ons veel kan vertellen over de gezondheid wordt tijdens de intake ook een huidanalyse uitgevoerd. Op basis van deze huidanalyse, in combinatie met jouw huidige leef- en voedingspatroon, wordt een persoonlijk voedingsadvies uitgebracht.

Met behulp van dit voedingsadvies weet je welke voeding je zou moeten eten, en welke voeding je beter kunt vermijden. Het is echter verstandig om na de intake regelmatig terug te komen voor een vervolgconsult waarin we een check-up doen en de vooruitgang bespreken. In een vervolgconsult bespreken we waar je tegenaan loopt en stellen we waar nodig het voedingsadvies bij.

Cadeaubonnen

Het is mogelijk een cadeaubon aan te schaffen bij Pura Vida. Dit kan voor elk bedrag.

Meer info: desiree@puravidabeauty.nl

Voedingsadvies

VOEDINGSADVIES

Een persoonlijk voedingsadvies op basis van een huidanalyse en jouw huidige leef- en voedingspatroon. Na de intake is het verstandig om terug te komen voor een vervolgconsult. In een praktische check-up krijg je tips en adviezen en bespreken we je knelpunten. Ook kijken we samen wat voor jou het beste vervolgtraject is.
• intake 90 minuten - 92 euro
• vervolgconsult 60 minuten - 69 euro

DETOXKUUR

Bij deze kuur krijg je een intakegesprek, een persoonlijk en op maat gemaakte detoxkuur, een detox massage, detox pakking en 11 dagen begeleiding via WhatsApp.

Je krijgt de supplementen van Laviesage mee.
• €379

DETOXPAKKET

Hier koop je een pakket van Laviesage en ga je zelf aan de slag.

In het pakket zitten alle voedingssupplementen die je deze dagen nodig hebt en de boodschappenlijst voor alle maaltijden die je gaat eten. Menukaart zit erbij.

Je hoeft maar 1 keer boodschappen te doen en kan direct aan de slag.

De kuur duurt 11 dagen. 2 afbouwdagen, 7 detoxdagen en 2 opbouwdagen.

• €129

T/m 2 februari 2019 is de webshop gesloten Sluiten

Logo PuraVida Amsterdam

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Je hebt je succesvol aangemeld!