Reviews

“Vanaf het allereerste moment heb ik ervaren dat de producten van Esse mijn huid kalmeerde. Door advies van Desiree konden de producten zo afgestemd worden en ondersteuning geven om mijn huid in balans te brengen en houden. Wetend dat ik elke dag producten gebruik die vrij zijn van parabenen, chemicaliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen, vegan en proefdier-vrij zijn is onderdeel van het goede gevoel dat Esse geeft.”
– Thecla

“Mijn huid is echt opgeknapt met de geweldige producten van Esse. Ik had een gevoelige huid en nu is mijn huid veel rustiger en zie ook echt verschil! Deze producten raad ik echt iedereen aan! Door elke ochtend en elke avond mijn gezicht te verzorgen met deze natuurlijke producten van Esse weet ik zeker dat mijn huid alleen maar mooier en verzorgder eruit zal gaan zien.
Ook het advies van Desiree is heel fijn, ze heeft echt veel kennis over de producten van Esse. Een cadeautje om elke maand verwend te worden door Desiree en Esse! Ik kan niet meer zonder.”
– Danielle

“Jarenlang heb ik dure producten gebruikt maar zag mijn huid niet echt opknappen. Sinds ik de pluslijn van Esse gebruik zie ik echt zichtbaar resultaat. Mijn huid is echt opgeknapt en de lijntjes zijn minder diep. En de geur is heerlijk!”
– Chantal

“Een goede vegan en antiageing product had ik nog niet eerder gevonden. Gelukkig heb ik Esse ontdekt en gebruik het nu al 7 jaar. De geur is heerlijk en de olieën voelen zo lekker op mijn huid.”
– Sandra

Logo PuraVida Amsterdam

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting!

Je hebt je succesvol aangemeld!