Esse organic skincare

In onze salon in Amsterdam wordt uitsluitend gewerkt met de biologische producten van het Zuid Afrikaanse merk Esse organic skincare. De producten van Esse zijn vrij van parabenen, petrochemicaliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Door de hoogwaardige ingrediënten is het niet nodig om deze chemicaliën te verwerken in de gezichtsverzorgingsproducten. In plaats daarvan zijn de producten van Esse rijk aan prebiotica en probiotica, die de huid voorzien van goede levende bacteriën. Doordat de producten van Esse organic skincare levende microbes bevat, ondersteunt het de huid om in balans te komen.

Ook is het belangrijk om te weten dat alle producten van Esse organic skincare volledig veganistisch en dierproefvrij zijn. Bij de productie wordt daarnaast rekening gehouden met het milieu, en worden de heerlijke producten op een ecologische wijze geproduceerd. Tijdens de gezichtsbehandelingen worden uitsluitend de producten van Esse gebruikt. Om het resultaat van een behandeling te optimaliseren is het mogelijk om deze producten ook aan te schaffen om thuis te gebruiken.

 

Esse organic skincare heeft verschillende producten voor verschillende huidtypes. Ieder huidtype heeft immers zijn specifieke behoeftes. Zo heeft Esse producten bij een vette huid, acne, huidveroudering, huidaandoeningen, pigmentatie, gevoeligheid, droogheid en producten die speciaal geschikt zijn voor mannen. Alle producten van Esse organic skincare zijn echter biologisch, en zo veel mogelijk op natuurlijke basis.

Voor een volledige gezichtsverzorgingsroutine is het mogelijk om meerdere producten van Esse organic skincare met elkaar te combineren. De eerste stap hierbij is een cleanser, die het gezicht grondig reinigt. De huid wordt vervolgens met een toner voorbereid op de verzorgingsproducten. Over de toner kan een serum aangebracht worden, die geconcentreerde werkstoffen bevat. De huid wordt tenslotte gehydrateerd met een moisturiser van Esse organic skincare. Met behulp van een masker of een exfoliator kan de huid wekelijks behandeld worden.

Wanneer je de producten van Esse organic skincare nog niet eerder hebt gebruikt, en niet zeker weet of deze zullen bevallen, is het mogelijk om een probeersetje aan te schaffen. Hierin zitten verschillende miniaturen van producten uit dezelfde lijn samengevoegd, om de producten eerst uit te proberen voor je een volledige verpakking aanschaft.

T/m 2 februari 2019 is de webshop gesloten Sluiten

Logo PuraVida Amsterdam

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Je hebt je succesvol aangemeld!