Detox Pakket

Een goede detox is heel persoonlijk. Niet iedereen kan en wil aan de sapjes. Er zijn genoeg andere mogelijkheden om je gifstoffen kwijt te raken en gezonder te worden. In een intake gesprek bespreken we welke detox er bij jou past en hoe je die wilt uitvoeren.

Voor een goede detox heb ik een mooi pakket samengesteld. Deze bestaat uit:

• Intake gesprek
• Cleanse & revitalise supplementen pakket
• Detox info map
• Dagelijks Persoonlijke begeleiding d.m.v. bellen en whats app
• Detox massage (60 min)
• Sauna en Detox pakking

Prijs: € 349

Je kunt ook het Cleanse & Revitalise pakket los kopen en zonder begeleiding een detox volgen.

INFO CLEANSE & REVITALISE PAKKET

11-daags body & mind reset-programma voor de start van een nieuwe healthy lifestyle. Zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling.
Laviesage introduceert de nieuwe norm voor ontgiften met het 11-daags body & mind reset programma Cleanse & Revitalise. Een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogrammas en heerlijke recepten.

HERBOREN IN SLECHTS 11 DAGEN

Laviesage Cleanse & Revitalise brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

HET BEGIN VAN EEN NIEUWE HEALTHY LIFESTYLE

Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid! Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.

ECHT, IEDEREEN KAN HET SUCCESVOL VOLGEN

Laviesage Cleanse & Revitalise is een ‘mild’ en aangenaam programma. Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kan je tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogrammas genieten. De voeding die je tijdens het 11-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingstoffen. Laviesage Cleanse & Revitalise: De eerste stap op weg naar je nieuwe Healthy Lifestyle.

LOGISCHE FASEN, SUCCES GEGARANDEERD

• VOORBEREIDINGSFASE (2 DAGEN)

De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat je tijdens de cleansefase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.

• CLEANSEFASE (7 DAGEN)

De Cleansefase stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voert deze af. De organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermt door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink zodat het lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.

• REVITALISEFASE (2 DAGEN)

De Revitalisefase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

DE LAVIESAGE CLEANSE AND REVITALISE PROGRAMMADOOS

De Cleanse & Revitalise programmadoos bestaat uit 9 onderdelen. Een gedetailleerde handleiding over het programma met uitleg over de 3 fasen met voor elke van de 11 dagen een planning met heerlijke gevarieerde recepten voor gezonde smoothies en smakelijke, energierijke diner gerechten en veel tips om het programma succesvol te doorlopen. In de doos zit verder nog een handige boodschappenlijst, een supplementenspecificatie en 6 soorten voedingssupplementen in de vorm van tabletten, capsules en poeders.

• SUPPLEMENT-1 ONDERSTEUNT DE AFVOER VAN GIFSTOFFEN UIT DE DARM

Dit supplement bevat kleisoort die gekenmerkt wordt door zijn unieke microscopische fijnheid. Het heeft de eigenschap om gifstoffen te kunnen absorberen die vervolgens op een volkomen natuurlijke wijze worden afgevoerd. Tevens bevat het tablet choline dat een waardevolle bijdrage levert aan de ontgifting van de lever.

• SUPPLEMENT-2 ONDERSTEUNT DE ONTGIFTING VAN DE LEVER

Deze capsule bevat krachtige ingrediënten die de galblaas- en leverfunctie ondersteunend. Het remt de ontstekingsgevoeligheid, helpt bij de vetverbranding en het stimuleert de ontslakking. Daarnaast bevat de capsule ter bescherming en aanvulling een aantal waardevolle mineralen zoals zink, vitamine C, B6 en B12 en antioxidanten uit spirulina, saffraan, aloë ferox en chlorella.

• SUPPLEMENT-3 ONDERSTEUNT DE DARMFLORA

Deze capsule bevat een zogenaamd probiotica. Het is samengesteld uit 7 belangrijke bacterieculturen, waarmee de gezondheidshuishouding in de darmen wordt gestimuleerd. Het zorgt daarmee voor een betere spijsvertering.

• SUPPLEMENT-4 IS EEN KRACHTIGE BASIS VOOR HET SAMENSTELLEN VAN GEZONDE GROENE SMOOTHIES

De groene smoothies in het programma worden samengesteld uit verse groenten, fruit en de inhoud van het sachet. Deze krachtige basis bevat maar liefst 16 verschillende ingrediënten. Deze zijn vezelrijk, hebben een hoge voedingswaarde, voorkomen een hongergevoel en stimuleren de werking van ontgiftingsenzymen en vormen een belangrijke bron van antioxidanten.

• SUPPLEMENT-5 IS GEZONDE BIOLOGISCHE (INSTANT) TOMATENSOEP

Elk sachet bevat een bron van natuurlijke energie en is ideaal als een smaakvol en pittig tussendoortje.

• SUPPLEMENT-6 ONDERSTEUNT DE GRONDIGE REINIGING VAN DE DUNNE DARM

Dit sachet bevat magnesiumsulfaat dat speciaal voor het grondig reinigen van de dunne darm tijdens de cleansefase wordt ingezet.

Prijs: € 129

Cadeaubonnen

Het is mogelijk een cadeaubon aan te schaffen bij Pura Vida. Dit kan voor elk bedrag.

Meer info: desiree@puravidabeauty.nl

Voedingsadvies

VOEDINGSADVIES

Een persoonlijk voedingsadvies op basis van een huidanalyse en jouw huidige leef- en voedingspatroon. Na de intake is het verstandig om terug te komen voor een vervolgconsult. In een praktische check-up krijg je tips en adviezen en bespreken we je knelpunten. Ook kijken we samen wat voor jou het beste vervolgtraject is.
• intake 90 minuten - 92 euro
• vervolgconsult 60 minuten - 69 euro

DETOXKUUR

Bij deze kuur krijg je een intakegesprek, een persoonlijk en op maat gemaakte detoxkuur, een detox massage, detox pakking en 11 dagen begeleiding via WhatsApp.

Je krijgt de supplementen van Laviesage mee.
• €379

DETOXPAKKET

Hier koop je een pakket van Laviesage en ga je zelf aan de slag.

In het pakket zitten alle voedingssupplementen die je deze dagen nodig hebt en de boodschappenlijst voor alle maaltijden die je gaat eten. Menukaart zit erbij.

Je hoeft maar 1 keer boodschappen te doen en kan direct aan de slag.

De kuur duurt 11 dagen. 2 afbouwdagen, 7 detoxdagen en 2 opbouwdagen.

• €129

Logo PuraVida Amsterdam

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Je hebt je succesvol aangemeld!