BellaBaci Cuppings

De Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. We kunnen met deze massage cosmetisch werken en therapeutisch. De Bellabaci massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie. Laten we de cups staan dan krijg je natuurlijk wel deze “Cup Kiss”. Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze behandeling is in vele massages te integreren.

De voordelen van de Bellabaci Cups

• Ze zijn gemaakt van hoogwaardige medicinale siliconen Bellabaci Body Cups.
• Ze zijn doorzichtig waardoor je goed kunt zien wat er in de cup gebeurd.
• Ze breken niet, lange duurzaamheid.
• Omdat ze van siliconen gemaakt zijn kun je ze reguleren, dus mocht het te pijnlijk zijn dan knijp je in de cup waardoor het vacuüm los verminderd en je oppervlakkiger er mee kunt werken of je houdt de cup zelf iets ingeknepen zodat je hem zelf kunt reguleren.
• We hebben zachte, medium en harde cups. Hoe harder de cup hoe meer vacuüm hij trekt als je de buiken van de cup tegen elkaar knijpt dan op de huid plaatst en los laat.
• ZACHT – voor gevoelige huid, bij oedeem, rokershuid, oudere huid, lichte couperose, kleine spataderen, of gevoelig voor spataderen.
• HARD – voor intensief gebruik, wanneer je dieper het weefsel wilt bereiken, schouder en rug klachten, bij sporters etc.

Logo PuraVida Amsterdam

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting!

Je hebt je succesvol aangemeld!