Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel binnen het gezicht. Wanneer uw wenkbrauwen de juiste vorm hebben, kunnen ze ervoor zorgen dat je een wakkere blik en mooi omlijnde ogen hebt. Iedereen heeft andere wenkbrauwen, maar het mooi epileren van de wenkbrauwen maakt bij vrijwel iedereen een zichtbaar verschil. Bij Pura Vida Amsterdam kunnen wij de wenkbrauwen door middel van epileren een mooie en natuurlijke vorm geven.

Wenkbrauwen hoeven niet precies identiek te zijn. Bijna niemand heeft een symmetrisch gezicht, en daarom is het ook helemaal niet nodig om je wenkbrauwen helemaal symmetrisch te epileren. Als je om je heen kijkt zal je bij vrijwel iedereen zien dat de linkerwenkbrauw net iets anders is dan de rechterwenkbrauw, het is dus ook helemaal niet nodig om de wenkbrauwen helemaal identiek te epileren. Je kunt je wenkbrauwen zien als zusjes van elkaar, niet als tweeling.

Bij verschillende gezichtsvormen horen verschillende wenkbrauwen. Bij vrouwen met een ovaal gezicht passen over het algemeen licht gebogen geëpileerde wenkbrauwen. Vrouwen met een langwerpig gezicht kunnen hun wenkbrauwen echter beter iets rechter epileren, waardoor het gezicht korter lijkt. Een rond gezicht lijkt langer en smaller met behulp van wat meer hoekige wenkbrauwen, terwijl een hoekig gezicht zachter lijkt met meer golvende wenkbrauwen.

De vorm van wenkbrauwen is trendgevoelig. Op dit moment zie je veel natuurlijk ogende volle wenkbrauwen. Vergis je echter niet, ook volle wenkbrauwen moeten regelmatig geëpileerd worden om hun mooie vorm te behouden. Wenkbrauwen tot dunne streepjes epileren is echter niet meer zo populair. Heb jij van jezelf geen volle bos? Geen zorgen, wij kunnen jouw wenkbrauwen zo epileren dat zij er zo vol mogelijk uitzien. Wanneer je wilt dat jouw wenkbrauwen nog meer definitie krijgen kunnen wij ze uiteraard ook verven.

Bij het epileren van de wenkbrauwen kijken wij goed naar de natuurlijke vorm van jouw wenkbrauwen. Het is vrijwel altijd het mooist om natuurlijke vorm van de wenkbrauwen te behouden, maar ze wel extra definitie en vorm te geven door overtollige haartjes weg te halen. De haartjes tussen de wenkbrauwen worden weggehaald, waarna de losse haartjes onder de wenkbrauwen worden geëpileerd. Ten slotte worden de wenkbrauwen gevormd zodat zij er strak, maar natuurlijk uitzien.

Schoonheidsbehandelingen

WENKBRAUWEN EPILEREN
• 10 euro
WENKBRAUWEN VERVEN
• 10 euro
WIMPERS VERVEN
• 10 euro
WIMPERS EN WENKBRAUWEN VERVEN
• 15 euro

Extra's alleen in combinatie met een behandeling.