Schoonheidsbehandeling Amsterdam

Bij Pura Vida Amsterdam kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Deze schoonheidsbehandelingen zijn gericht op bijvoorbeeld de rug, of de wimpers en wenkbrauwen. Hiermee wordt niet alleen aan de huid van het gezicht gedacht, maar ook aan andere delen van de huid en het aangezicht.

Een schoonheidsbehandeling zorgt ervoor dat de huid verzorgd en verbeterd wordt. Wanneer de huid ook thuis goed gereinigd en verzorgd wordt, zorg je er met een regelmatige schoonheidsbehandeling voor dat de huid er gezond en egaal uitziet. Daarnaast is een schoonheidsbehandeling een ultiem verwenmoment. Tijdens de behandeling draait het even helemaal om jou, en wordt je goed in de watten gelegd. Na een ontspannende behandeling zie je er weer stralend uit en ga je geheel ontspannen de deur uit.

De back facial is een rugbehandeling die gericht is op het verwijderen van onzuiverheden en ontstekingen tegen te gaan. Net als de huid van het gezicht is de huid van de rug vaak gevoelig voor huidproblemen zoals acne. Deze schoonheidsbehandeling reinigt de huid van de rug intensief en verwijdert onzuiverheden, waardoor de huid er weer fris uitziet. Wanneer je last hebt van onzuiverheden hebt op de rug, boek dan zeker eens een back facial in onze salon in Amsterdam.

Andere schoonheidsbehandelingen die worden aangeboden in onze salon in Amsterdam zijn gericht op de wenkbrauwen en wimpers. Zo bieden wij niet alleen het epileren van de wenkbrauwen aan, maar kunnen deze ook geverfd worden. Hiermee geef je meer definitie aan de wenkbrauwen, zonder dat dit dagelijks bijgewerkt hoeft te worden. Ook de wimpers kunnen bij deze schoonheidsbehandeling geverfd worden. Zo heeft u altijd donkere wimpers, ook wanneer u geen make-up draagt.

Iedere huid is anders, en daarom is iedere schoonheidsbehandeling ook verschillend. Voor de eerste behandeling wordt er ruim de tijd genomen om alle wensen en verwachtingen te bespreken. Ook wordt er een huidanalyse gedaan om te bepalen welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid. Indien er medische bijzonderheden zijn worden deze ook besproken tijdens dit eerste gesprek. Vervolgens wordt de schoonheidsbehandeling besproken, zodat vooraf duidelijk is hoe de huid behandeld zal worden. Neem contact op met onze salon voor het boeken van een schoonheidsbehandeling.

Schoonheidsbehandelingen

WENKBRAUWEN EPILEREN
• 10 euro
WENKBRAUWEN VERVEN
• 10 euro
WIMPERS VERVEN
• 10 euro
WIMPERS EN WENKBRAUWEN VERVEN
• 15 euro

Extra's alleen in combinatie met een behandeling.