Massage Amsterdam

Pura Vida Amsterdam is de beste plek op IJburg en omstreken voor een heerlijk ontspannende massage. Wanneer je op zoek bent naar een massage in de buurt, probeer dan eens een heerlijke massage bij Pura Vida Amsterdam om jezelf of iemand anders echt mee te verwennen. Er zijn verschillende soorten massages, dus er is altijd wel een type massage dat bij jou past.

Een massage is in de eerste plaats natuurlijk ontzettend lekker, maar ook goed voor lichaam en geest. Door een ontspanningsmoment waarin je helemaal tot jezelf komt zorgt ervoor dat je lichaam zich helemaal kan ontspannen. Tijdens een massage wordt de aanmaak van endorfine gestimuleerd, waardoor je ervaart dat je minder stress hebt maar een verhoogd geluksgevoel. Door de ontspanning van een massage ga je dieper ademhalen, waardoor de ademhaling tot rust gebracht wordt.

Lichamelijk merk je bij een massage dat de spieren goed doorbloed raken, waardoor ze soepel en ontspannen voelen. Een massage verwijdert afvalstoffen door de verhoogde bloedcirculatie en geactiveerde lymfevaten. Ook gaat het lichaam na een massage meer witte bloedlichaampjes aanmaken, waardoor het immuunsysteem wordt verbeterd. Om de positieve gevolgen voor het lichaam te ervaren is het belangrijk om na een massage voldoende water of kruidenthee te drinken om de afvalstoffen in het lichaam te kunnen afvoeren.

Een massage kan verschillende doeleinden hebben. Zo is er uiteraard de klassieke ontspanningsmassage, waarbij verschillende massagetechnieken worden toegepast om je optimaal te kunnen ontspannen. Voor zwangere vrouwen is er de zwangerschapsmassage die gericht is op het soepel maken van de spieren en het vrijmaken van stress om op een ontspannen manier van je zwangerschap te kunnen genieten. Een zwangerschapsmassage is fijn voor jezelf, maar ook een mooi cadeau voor een zwangere vriendin die in de buurt van IJburg in Amsterdam woont. Een bindweefselmassage helpt het herstellend vermogen van de huid, bij een verslapte huid met rimpels, verkleuringen of verklevingen. Voor een zachte soepele huid over het hele lichaam kan de scrubmassage geboekt worden, hierbij wordt de huid masserend gescrubd en door middel van een heerlijke crème masserend weer gehydrateerd.

Wanneer u op zoek bent naar een heerlijke massage op IJburg in Amsterdam, maak dan eens een afspraak bij Pura Vida Amsterdam.

Massages

BINDWEEFSELMASSAGE
Bindweefselmassage is gericht op het herstelvermogen van de huid bij een verslapte huid, rimpels en fijne lijntjes, littekens, verklevingen, onegale huidskleur en slechte doorbloeding.
Gezicht • 45 minuten - 59 euro
Lichaam • 30 minuten - 45 euro
Lichaam • 45 minuten - 59 euro
Lichaam • 60 minuten - 69 euro
***Eén behandeling gratis bij een kuur van 6 behandelingen***
ONTSPANNINGSMASSAGE
Een heerlijke ontspannende massage aangepast aan jouw wensen. Ik maak hierbij gebruik van diverse massagetechnieken.
• 60/75/90 minuten - 69/82/92 euro
ZWANGERSCHAPSMASSAGE
Een massage die jou en je kindje rust brengt.
• 60 minuten - 69 euro
SCRUBMASSAGE
Tijdens deze massage word je masserend gescrubd en daarna masserend ingecrèmed. Ideaal voor huidvernieuwing.
• 60 minuten - 69 euro
PURA VIDA FACIAL WITH MASSAGE
Laat u lekker in de watten leggen. Deze behandeling is een combinatie van een lichaamsmassage en een gezichtsbehandeling en wordt naar wens aangepast.
• 120 minuten - 129 euro

Extra's

WENKBRAUWEN EPILEREN
• 10 euro
WENKBRAUWEN VERVEN
• 10 euro
WIMPERS VERVEN
• 10 euro
WIMPERS EN WENKBRAUWEN VERVEN
• 15 euro

Extra's alleen in combinatie met een behandeling.